Táplálkozási tanácsadás

Az ország újra éled, ismét emberek az utcán, számos közösségi program ismét rendelkezésünkre áll. Íme három tipp, amely programokban újra részt vehetsz, ráadásul az egészségednek is jót teszel.

1, Edzőtermek

Újra lehetőségünk van – igaz csak védettségi igazolvánnyal – edzőterembe járni. Az edzőtermek segítségével nem csak újra a motiváló közösséghez térhetünk vissza, hanem sok olyan eszközhöz, ami az otthoni környezetben nem volt elérhető és így nem tudtunk izomcsoportokra – megfelelő terheléssel – edzeni.

Bútorszerelés Budapest

2, Szűrések

Talán egy kicsit kevésbé népszerű téma, de nagyon fontos: az általános betegellátások szinte megszűntek az utóbbi időben, nagyon nehéz volt bármilyen vizsgálatra bekerülni, sokszor még a magánegészségügyben is várakozni kellett. Most viszont, bár hosszabb sorokkal, de újra indulnak szép lassan a szűrések, így ha vannak kötelező vizsgálataid, amiket halasztani kellett, most érdemes bepótolni és időpontot kérni.

3, Közösség 🍹Óriási kiesés volt a szociális életünkből ez a 1,5-2 év, amíg korlátozva találkoztunk barátainkkal, családunkkal. Üljünk be valahova és élvezzük felhőtlenül egymás társaságát! 💛

Egészséges étel rendelés

[]