All in 1 életmódváltó csomag

Sikerült meghoznod az elhatározást? Ezzel a csomaggal jársz a legjobban!

Ez a te csomagod, ha:

Elszántad magad az életmódváltás mellett és már úgy döntöttél nem futamodsz meg!

Már neki kezdtél a folyamatnak, a mozgás már kezd az életed része lennie, de a megfelelő étrend nélkül nem látod a változást

Unod már, hogy a genetikára kened a problémákat és elakarod érni a Te legjobb formádat

Újra szeretnél energikus lenni és több energiát tenni a hétköznapjaidba és szeretnéd újra érezni, hogy élsz!

Egészségügyi problémáid jelentkeztek az elhízás miatt és változtatni szeretnél.

Megszabadulnál a tehertől: nem csak fizikai értelemben, hanem lelki értelemben is. Ezzel segíthetsz a legtöbbet magadnak.

egészséges életmódváltó program
Minden egy helyen

Az All in One csomagban mindent megkapsz, amire az életmódváltáshoz szükséged van. Ha már picit korábban utánajártál a dolognak tudhatod, hogy több, különböző tényezőtől leszel egészséges a hétköznapokban. Ebben a csomagban három dolgot kombinálok, amitől megkapja a szervezeted mindazt, amire szüksége van.

A csomag tartalma

1, Táplálkozási tanácsadás

Egy 1,5 órás táplálkozási tanácsadással kezdünk, ahol felmérjük a jelenlegi egészségi állapodotat. Megismerjük egymást és a számtalan tévhitet, ami az egészséges étkezéssel kapcsolatosan a köztudatban van, eloszlatjuk.

Megbeszéljük, hogy mik a napi rutinjaid, mikor van időd étkezni. Ezeknek az információknak segítségével tudjuk megfejteni, hogy hol kell változtatnod és hogyan!
Közösen megnézzük, hogy átlagosan hogyan étkezel. Ezeknek az alapanyagait felviszem egy speciális szoftverbe, aminek a segítségével látni fogod, hogy milyen mennyiségben viszed be a különböző tápanyagokat.
Itt minden tévhitet átbeszélünk, hogy világos legyen milyen élelmiszerekre van szüksége a szervezetednek, miért és milyen mértékben.

2, Személyre szabott étrend tervezés

Összesen 4 hetes, személyre szabott étrendet állítok Neked össze. Az étrend segítségével megtanulsz kiegyensúlyozottan és egészségesen étkezni. Teljes útmutatást, bevásárló listát kapsz hozzá, hogy minél kevesebb időd menjen el az előkészületekkel. Az összeállításs rán természetesen figyelembe veszem az egyéni igényeidet, tehát a szeretem / nem szeretem faktor is fontos tényező.

3, Edzés

Az étrend mellett a sport nem maradhat ki az életedből, ha életmódot szeretnél változtatni. A kezdeti motiváció gyorsan elmúlik. Ezzel a csomaggal 12 személyi edzést órát kapsz, amikor csak rád figyelek és a számodra legjobb mozdulatokat tanítom meg!

A program ára

109.000 Ft

amely tartalmazza:

– Táplálkozási tanácsadás
– Táplálkozási szokások felmérése
– Bevásárló lista
– Közös bevásárlás budapesti ügyfelek részére
– Boltkínálatnak megfelelő étrend – összeállítás vidéki és külföldi ügyfelek részére
– Receptek
– Étrend tervezés 4 hétre
– Inbody 270 mérés összesen 5 alkalommal
– Kapcsolattartás heti szinten
– Kontroll és tanácsadás a program végén
– 12 darab személyi edzés!

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg, hogy mire van szükséged!

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz?

Adatvédelmi szabályzat

2 + 3 =

[]