Táplálkozási tanácsadás

Sikerült meghoznod az elhatározást? 

Neked való, ha:

Elszántad magad az életmódváltás mellett és már úgy döntöttél nem futamodsz meg!

Már neki kezdtél a folyamatnak, a mozgás már kezd az életed része lenni, de a megfelelő tudás a táplálkozáshoz még hiányzik.

Unod már, hogy a genetikára kened a problémákat és elakarod érni a Te legjobb formádat

Újra szeretnél energikus lenni és több energiát tenni a hétköznapjaidba és szeretnéd újra érezni, hogy élsz!

Egészségügyi problémáid jelentkeztek az elhízás miatt és változtatni szeretnél

Megszabadulnál a tehertől: nem csak fizikai értelemben, hanem lelki értelemben is. Ezzel segíthetsz a legtöbbet magadnak.

egészséges életmódváltó program

“Aki ismer tudja, hogy nagyon finnyásan és egyoldalúan táplálkozom. Angi még is olyan étrendet tudott nekem összeállítani, ami valtozatos és finom volt. Segítségével 4hét alatt 4 kg-tól szabadultam meg, szinte csak az étkezés változtatásával. Mindenkinek ajánlom, nagyszerű szakember!” Bánfi Inez 

Minden út a megértéssel kezdődik

Táplálkozási tanácsadás

Az 1,5 órás táplálkozási tanácsadáson felmérjük a jelenlegi egészségi állapodotat. Megismerjük egymást és a számtalan tévhitet, ami az egészséges étkezéssel kapcsolatosan a köztudatban van, eloszlatjuk.

Megbeszéljük, hogy mik a napi rutinjaid, mikor van időd étkezni. Ezeknek az információknak a segítségével tudjuk megfejteni, hogy hol kell változtatnod és hogyan!
Közösen megnézzük, hogy átlagosan hogyan étkezel. Ezeknek az alapanyagait felviszem egy speciális szoftverbe, aminek a segítségével látni fogod, hogy milyen mennyiségben viszed be a különböző tápanyagokat.
Itt minden tévhitet átbeszélünk, hogy világos legyen milyen élelmiszerekre van szüksége a szervezetednek, miért és milyen mértékben.

Az elmesélt tapasztalataidat is átbeszéljük, mi volt az oka annak, hogy hosszú távon esetleg nem voltak sikeresek, így ezek ismeretében már tudni fogod hogyan igazodj el a rengeteg internetes ajánlás, sablon étrend, és diétás módszer között. Javaslatokat is adok arra vonatkozólag, hogyan tudsz magadnak egyedül étrendet összeállítani, mind mennyiségeket, mind élelmiszereket illetően, ezért érdemes jegyzetelni. Kérlek ha vannak, készítsd elő a táplálkozással kapcsolatos vizsgálati eredményeid, leleteid, ezenkívül nincs egyéb másra szükség.  

 

Ára

19.000 Ft

amelybe beletartozik:

– A táplálkozási tanácsadás
– A táplálkozási szokások felmérése
– Egy Inbody 270 testösszetétel mérés
– Egy étrendi napló analízis Nutricomp szoftverrel

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg, hogy mire van szükséged!

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz?

Adatvédelmi szabályzat

3 + 12 =

[]