Személyre szabott étrend

Az étrend segítségével egészséged új színtre lép!

 

Ez a te csomagod, ha:

A maximumot szeretnéd kihozni magadból.

A maximumot szeretnéd kihozni magadból.

Szeretnéd, hogy közérzeted javuljon.

Szeretnéd tudni, hogyan kezeld a szénhidrátokat hosszú távon.

Sokféle étkezési módszert kipróbáltál, de nem jártál sikerrel.

A teljesítményedet megfelelő táplálkozással is támogatnád.

Szeretnél változatosan étkezni, de közben végig egészségesen.

egészséges életmódváltó program
Tegyél az egészségedért

Ahhoz, hogy elérjük célunkat nem csak mozgásra, de megfelelő étkezésre is szükség van. A helyes étkezést rengeteg ködös információ árnyalja, amit feltétlen szükséges helyre tenni. Miután ezeket már tudod a gyakorlatba is szükséges átültetni az információkat. Ez azonban sokszor nehezebb, mint gondolnánk. Az étrendi program segítségével gyorsan és egyszerűen megtanulod majd mit kell tenned az egészséges étkezésért. 

Mindössze 4 hét szükséges ahhoz, hogy hosszú évek ártalmas gondoltatait és cselekvéseit elkezdjük helyre tenni. Vágjunk bele!

A csomag tartalma

Táplálkozási tanácsadás

A 1,5 órás táplálkozási tanácsadás során felmérjük a jelenlegi egészségi állapotod. Megismerjük egymást és a számtalan tévhitet, ami az egészséges étkezéssel kapcsolatosan a köztudatban van, eloszlatjuk.

Megbeszéljük, hogy mik a napi rutinjaid, mikor van időd étkezni. Ezeknek az információknak segítségével tudjuk megfejteni, hogy hol kell változtatnod és hogyan!

Közösen megnézzük, hogy átlagosan hogyan étkezel. Ezeknek az alapanyagait felviszem egy speciális szoftverbe, aminek a segítségével látni fogod, hogy milyen mennyiségben viszed be a különböző tápanyagokat.
Itt minden tévhitet átbeszélünk, hogy világos legyen milyen élelmiszerekre van szüksége a szervezetednek, miért és milyen mértékben.

Személyre szabott étrendtervezés

A programot egy Inbody 270 méréssel kezdjük, ahol felmérjük szervezeted zsír-izom összetételét.

Összesen 4 hetes, személyre szabott étrendet állítok Neked össze. Az étrend segítségével megtanulsz kiegyensúlyozottan és egészségesen étkezni. Teljes útmutatást, bevásárló listát kapsz hozzá, hogy minél kevesebb időd menjen el az előkészületekkel. Az összeállítás során természetesen figyelembe veszem az egyéni igényeidet, tehát a szeretem / nem szeretem faktor is fontos tényező.

Folyamatos kapcsolattartás és egyeztetés segíti a program tartását a négy hét alatt.

Vágj bele ebbe a csomagba, ha:

A maximumot szeretnéd kihozni magadból

A maximumot csak úgy tudod kihozni magadból, ha a változást egészségesen éred el. Számos divat diéta következménye, hogy bár sikeresen lefogytál, energiád nincs és sokkal rosszabbul érzed magad, mint előtte. Az életmódváltás egyik legjobb része, hogy újra tele leszel energiával! Ezt segítek számodra elérni!

Változatos és egészséges étrendet szeretnél

Az életmódváltás az étrenden múlik főként. A legnagyobb felelősség a táplálkozási tanácsadón és rajtad is itt van. Fontos tudnod, hogy az életmódváltás során egyáltalán nem csirkét és rizst fogsz enni. Sőt, salátát is csak ritkán.

Viszont segítened kell abban, hogy megtudjuk mit szeretsz. Ez számodra is egy nehéz kérdés lesz, hiszen rengeteg új ízzel és kalanddal fogsz találkozni. Kiváló alkalom lesz, hogy jobban megismerd magad és hidd el, a sok választék közül biztos, hogy találsz számtalan ételt, ami az új favoritod lesz! Igény esetén pedig a fenntarthatóságra is kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk, kevesebb húst és több növényi alapú ételt tervezek Neked!

Nem akarsz többé bedőlni a tévhiteknek

Az együttműködésünk után nevetni fogsz, hogy mennyi kis butaságot hallasz az ismerőseidtől, akik éppen próbálkoznak lefogyni. Te már minden olyan tévhittel, amiket ők még követnek tisztában leszel és sokkal egyértelműbb lesz, hogy mire szükséges figyelned ahhoz, hogy sikeresen megváltozzanak étkezési szokásaid. Nem terelnek el majd olyan információk, amik csak az időt és energiádat vinnék, ráadásul az egészséged kárára is mehetne.

Támaszkodni szeretnél valaki az elinduláskor

Életmódot váltani nem könnyű. Senki nem is mondta, hogy az lesz. A régi szokásokat levetkőzni nagyon nehéz, ráadásul általában környezetünk (barátaink, családunk) sem segítik elő a változást. A legnagyobb mélypontoknál támogatnak sokszor abba (tudtukon kívül), hogy kigáncsoljanak a célvonal előtt. Itt viszont minden ilyen lépésnél ott leszek melletted és támogatlak azokon a pontokon, amikor már azt érzed: ez nekem túl sok.

Később is sikeresen tartani szeretnéd az elért eredményeidet

Az életmódváltásod a 4 hét elteltével nem ér véget, még utána is rengeteg munka vár Rád. Viszont ennyi idő alatt tökéletesen ráérzel majd, hogy mikor, mennyit ehetsz, mire kell odafigyelned, hol vannak azok a sarkallatos pontok, amiket eddig mindig fixen elrontottál. Ezekre mind én fogom felhívni a figyelmed, így később már nem fogsz beleesni ugyan abba a hibába.

A program ára

55.000 Ft

amely tartalmazza:

– Táplálkozási szokásos felmérése
– 1,5 órás táplálkozási tanácsadás
– Bevásárló lista
– Receptek
– Étrendtervezés 4 hétre
– Étrend-kiegészítők használata – Tippek és tanácsok
– InBody 270 mérés – 2 alkalommal
– Kapcsolattartás heti szinten
– Kontroll és tanácsadás a program végén

Időpontfoglalás

Vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg, hogy mire van szükséged!

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz?

Adatvédelmi szabályzat

11 + 10 =

[]