Rendelj ételt egész hétre

Elkötelezted magad az életmódváltás mellett? Unod már, hogy rengeteg húst eszel? Szeretnél tenni magadért és környezetért egyszerre?

Akkor ezt a menüt Neked találták ki! Minden héten változatos ebéd, ami segít fogyni, életmódot váltani és közben a környezeti terhelés is alacsony lebomló csomagolásunknak köszönhetően!

Szakértő által összerakott ebéd! Engedd meg magadnak az egészséget és rendeld meg kényelmesen, online!

Rendeld meg a menüt, ha:

Életmódot váltanál

Szakértő által összeállított ételsort ennél

Szeretnél fogyni

Nem akarsz csak salátát enni

Kevesebb húst ennél

Fontos számodra a környezetvédelem

Kedves Érdeklődők!

 

A Plan EAT ételszolgáltatása nyári szünetre megy!

Ez idő alatt sem fogunk tétlenkedni:

– növeljük a kiszállítási területet

– Kis-és nagyadagokat vezetünk be

– További hasznos fejlesztéseket vezetünk be

Értesíteni fogunk, amint lehetőség van újra a rendelésre!

Hogyan rendelj?

A Plan EAT ételek megrendelését igyekeztünk a lehető legegyszerűbb és legérthetőbb módon prezentálni Neked. A menüsorból hétfőtől péntekig lehet választani, a megrendelni kívánt hét előtti csütörtökig, 17 óráig.

Kiszállítási területek: Budapest 1.5.6.7.8.9.10.13.14. kerületek

Minden héten új menüsor van, melyben a szezonalitás, és hazai alapanyagok kiválasztása is prioritás, hiszen missziónk a fenntarthatóságért való társadalmi felelősségvállalás. Ha lemaradtál a határidőről telefonálj, és igyekszünk megoldást találni Neked!

Hogy kerül a konyhától az asztalra?

Két féle módon is lehetséges. Egyik verzió, hogy az étteremben veszed át az ételcsomagod délelőtt 10 óra és 13 óra között, ebben az esetben az ételt is kedvezőbb áron tudjuk biztosítani neked.

A másik verzió, hogy futár szállítja ki az ételt, amit ebben az eseben az általad válaszott címre 10-13 között tesz meg, ezért kérlek különösen ügyelj a részletes és pontos helymeghatározásra, pl.: kapukód, elérhetőség, stb.

Ajándék

Amennyiben ez az első rendelésed, és egész hétre rendelsz menüt, egy szuper ajándékkal készülünk Neked, még pedig egy olyan mintaétrenddel, mely a rendelt menüsort egészíti ki további, otthon elkészíthető, recepteket tartalmazó ételekkel, hogy most aztán tényleg belevágj az egészséges életmódba!

[]