Referenciák

Örülök, hogy velük dolgozhattam.
Nézd meg eredményeiket!

12 éves korom óta folyamatosan diétázom.
Nagyon szeretek enni és sajnos nagyon könnyen fel is szaladnak rám a kilók.
Elmondhatom, hogy mindenféle fogyókurás módszert kipróbáltam már önállóan, könyv, szakember vagy esetleg fogyást segítő tabletta segítségével is.
Mindig sikerült elérni a kívánt célt, de egy éven belül ugyanúgy visszatértek hozzám a nem várt kilók.
Most sikerült eljutnom arra a pontra, hogy rájöjjek nem elég az időszakos diéta, a gyors fogyás, hanem életmód váltásra van szükségem az egészségem, a jó érzés és a kívánt súly elérésének érdekében is.
Ezért fordultam segítségért Angihoz.
Mára ez az étkezési forma megszokottá vált és egészen sikerült a család többi tagját is kicsit “megreformálni”.
Abszolút tele vagyok energiával, nem vagyok felpuffadva és nem vagyok folyamatosan éhes.
Egy kis előre szervezéssel és vásárlással minden ételt időben el lehet készíteni és nem kell azon gondolodni napközben, hogy “jajj mi lesz a vacsora vagy a hétvégi menü?”. 
Ezt biztosan állíthatom nem átlagos életforma, rengeteg edzés és gyermek mellett is. 
Egyelőre 8 kilótól szabadultam meg, de nem állunk meg ezen az úton, szeretném ezt folytatni kitartóan. 
Köszönöm szépen Anginak a helyes útmutatást, a rengeteg jó receptet és, hogy mindig segítőkész bármit is kérdezek 
fogyás referencia

Bugyó-Csibra Aletta

27 éves, főállású anya és tánctanár

Köszönöm szépen az étrendet első sorban, fantasztikus ételeket ismertem meg általad! Köszönöm, hogy segítesz még jobbá és erősebbé varázsolni engem sport terén, mint fizikailag, mint agyban*, amióta egészségesebben táplálkozom, azóta ezeket figyeltem meg magamon: nem fáradok el edzés alatt, mérkőzéseken minden “play”-ben koncentrált vagyok, ahogy a munkában is!
A sok jó mellett, nehéz volt beállítani számomra, hogy naponta többször étkezem, az új ételektől kicsit féltem, hogy fog e ízleni vagy képes leszek-e elfogyasztani. Azonban sikerült ezeken túllépni, nyitottan állok hozzá már a számomra ismeretlen/nem kóstolt ételekhez is, amióta elkezdtem veled dolgozni. Ma már ezt máshogy elképzelni sem tudnám. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, a renget új és “ismeretlen” ételeket és recepteket hozzá!
Köszönöm Angelika!
referencia fogyás

22 éves Szendrey Pál Brayen,

Gazdasági informatikus és amerikai focista

Mit is írhatnék? Az utóbbi időben nemcsak a testemen mentek végbe hatalmas változások hanem tartottam némi önvizsgálatot is. Angi régóta a barátnőm, mindig is tiszteltem és felnéztem arra amit csinál. Már egy ideje érlelődött bennem a gondolat, hogy változtatni kell az étkezési szokásaimon de csak idén tudatosult bennem nem várhatok tovább. Kihez fordultam volna, ha nem egy igazi elhivatott szakértőhöz… szóval egy baráti csevelybe belefűztem, hogy kell a segítsége, hogy rendben tegyem magam és végre ne elégedetlenkedjek a testemmel. Edzeni már nem tudtam többet hiszen mindennap ebben dolgozom. 

Az első pár hét nem mondom, hogy nem volt nehéz de magvalósíthatatlan sem. Méricskéltem, 4 napra előre megfőztem és nagyon szigorúan tartottam magam az előírtakhoz. 1-2 nap volt kifejezetten nehéz hiszem megszoktam, hogy össze-vissza eszem amikor épp időm van rá, amit megtudok venni gyorsan a boltban vagy a büfében. Az első hónap után viszont már nem volt ilyen probléma. Nem is kívánom a plusz nasikat és nagyon szuper recepteket kaptam Angitól. Rájöttem, hogy amúgy szeretek főzni és nagyon jól kikapcsol. A testem közel a célhoz de ha elértem akkor sem fogok visszaszokni a régi rossz szokásokhoz. 

Köszönettel tartozom Anginak a támogatásért!

fogyás referencia életmódváltás

28 éves Horváth Zsófi,

Táncsport edző és tanító

Kapcsolatfelvétel

Melyik szolgáltatás érdekel?

Adatvédelmi szabályzat

11 + 10 =

[]