Szia, a Plan EAT-nél az célunk, hogy ne csak lefogyj, hanem meg is tudd őrizni az eredményt!

Szeretnék bemutatkozni

Zsigovits Angelika vagyok, okleveles táplálkozástudományi szakember, a Plan EAT alapítója és vállalkozó. Mesterdiplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2016-ban.  Azonnal nekiláttam vendégköröm kiépítésének, így 6 év alatt több, mint 1200 táplálkozási tanácsadást tartottam, és közel fele ennyi személyre szabott étrendet írtam. 
Azóta, hogy a diplomám kezembe kaptam, 8 hallgató végezte nálam gyakorlatát a Semmelweis Egyetemről a Táplálkozástudományi mesterszakról.
 

 Ez idő alatt ütött szöget a fejembe, hogy szeretném, ha az életmódváltásra kész emberek a legjobb szakemberek közül válogathatnának, akik nemcsak szakmailag legmegbízhatóbbak, hanem hozzáállásukban, munkabírásukban is a legjobban teljesítenek.

Legyen szó akármilyen táplálkozással kapcsolatos problémáról vagy célról, mi segítünk elérni az eredményt, méghozzá fenntarthatóan.

 

 

 

Szakmai sikerek

Spanyol és magyar egyetemi oktatók egészségmagatartási szokásainak vizsgálata Valenciában, OTDK IV. helyezés (2012)

Fiatal Sporttudósok 2. Konferenciáján a „Mozgás és divatdiéták” összefüggéseiről előadás (2014)

Divatdiétákról szóló rovatban társszerzés, személyi edzőként fél évig dietetikussal közreműködve az “Élelmezés” című szaklapban (2014)

Versenysportolók étrendjének írása 1 évig táplálkozástudományi szakemberként dietetikussal kooperálva (2018)

Kb. 800 fő fogyni és egészségét megőrizni vágyó kliens részére tanácsadás, és étrend írása (2015 – 2019)

IWI Nemzetközi Fitnesziskola Sporttáplálkozás tanfolyamán oktatás (2019)

SmartCookie Day – Az egészséges sütiverseny, saját rendezvény szervezése (2016 – 2019)

Életmódváltó programokban, sporttáborokban, iskolában, rádióban előadások folyamatos tartása, közreműködés.

Megjelenések

M1 - Kék bolygó - Élelmiszerpazarlás


Az élelmiszerpazarlásról

EWTN Tv - Táplálkozás a koronavírus alatt


Hogyan táplálkozott a koronavírus ideje alatt.

Zsigovits Angelika

Miben tudok neked segíteni?

 • A fogyásban.
 • A fenntarthatóságot támogató étrendben.
 • A sportolói célok elérésében.
 • A kismamák étrendjében.
 • Az üzletemberek étrendjének kialakításában.
 • A növényi alapú étrenden élők étrendjében.
 • Az egészségmegőrzésben.
 • A személyre szabott étrend és edzésterv felépítésében egyszerre.
 • A gyermekek egészségének védelmében.
 • Az időskorúak táplálkozásának megreformálásában.
 • A reform konyhai eljárások megtanulásában.
 • Betegség esetén a megfelelő szakember megtalálásában!

A vágyott célt elérni, csak Te tudod. Ehhez segítek felépíteni egészségedet támogató szokásokat.

dietetikus fogyás zsigovits angelika

Dancsó Dóra

Dancsó Dóri vagyok, dietetikus. 

A táplálkozás, mint egyfajta probléma az egész gyerekkoromat végigkísérte. Abba a kategóriába tartoztam, aki annyira finnyás volt, hogy szinte alig evett meg valamit is, az új dolgokat sosem mertem kipróbálni, emellé nehezen is híztam. Ebből kifolyólag folyamatosan kaptam a kritikákat, hogy mennyire vékony vagyok. 

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, segíteni nekik. Így alakult, hogy sikerült egy olyan szakmával megismerkednem, ahol saját magamat is meg tudtam érteni, meg tudtam tanulni hogyan és miként fejleszthetem, válhatok egészségesebbé, és emellett tudok másokon is segíteni, egyfajta mankót nyújtani számukra. Ugyanis úgy gondolom, hogy a táplálkozás az élet egyik alappillére. Legyen az illető egészséges, esetleg beteg, a táplálkozás minden esetben egy olyan támaszpont tud lenni az életben, melynek az általa adta lehetőségeit kár elszalasztani. 

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Az ott eltöltött évek alatt a dietetikus szakma minden  területére sikerült betekintést nyernem. Hozzám a prevenció, illetve a terápiás dietetika állt a legközelebb. Szakdolgozatomat kézilabdások táplálkozási szokásainak ismeretével kapcsolatban írtam. Ennek kapcsán sikerült elmélyítenem a sporttáplálkozással kapcsolatos ismereteimet is. 

A szabadidőmet leginkább a kiskutyámmal szoktam tölteni, aki már lassan 5 éve hű társam.  Mivel ő a tökéletes ellentétem, hiszen bármikor bármennyit tudna enni, így számára a nagy séták és sok mozgás elengedhetetlen. Ezen kívül szeretek sütni-főzni, nyelveket tanulni. Igyekszem mindig hasznosan tölteni szabadiődőmet. 

Mivel a táplálkozás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, maga után vonja a folyamatosan tanulást, képzést is. Emiatt igyekszem mindig napra kész lenni, minél több konferencián és előadáson résztvenni. 

Saját magamon  tapasztalva tudom, hogy a hiányos, egészségtelen, esetenként önsanyargató táplálkozás, mekkora visszahúzó erő tud lenni a mindennapi élet során, illetve, hogy milyen káros következményei tudnak lenni. Ezekben szeretnék megfelelő útmutatást és segítséget nyújtani mindenki számára!

tischler Petra workshop

Kapcsolatfelvétel

Melyik szolgáltatás érdekel?

Adatvédelmi szabályzat

10 + 7 =

Plan EAT

Hiteles szakemberek egy helyen.
[]