Mitől függ, hogy sikerülni fog-e az életmódváltásod?

Miután megkeresitek Angit, hogy Ti eldöntöttétek és életmódot szeretnétek váltani bármi is legyen, sokszor az első akadályoknál elég komoly érzelmi válságba kerültök. Ami egyrészt érthető, másrészt pedig azt jelzi, hogy Nektek is kell fejlődnötök.

Diétás étrend nőknek

Ugyanis az életmódváltás egy egyéni fejlődés is, egészen máshogy kezdtek hozzáállni az étkezéshez, mozgáshoz és az egész “én” képhez.Mi az amire feltétlen szükséged lesz a sikeres életmódváltáshoz?

➡️ Motiváció: ha azzal a tudattal vágsz bele, hogy négy hét és visszatérhetsz a hamburgerhez, mert sikeresen lefogytál 5-6 kilót, akkor még nem állsz készen. Az életmódváltás egy folyamat, amit fenntarthatóan kell tudnod kezelni hosszú távon. Angi ezen az úton segít elindítani, de a Te életmódodhoz Neked kell hosszú távon megtalálnod azt, ami kényelmes és jól fogod érezni magad benne.

➡️ Hit: folyamatosan el kell hinned, hogy még a legnehezebb időkben is, mindezt azért csinálod, mert hosszú távon jót teszel magadnak. Nem csak azért, mert fogyni fogsz és változik az alakod, hanem mert életmódtól függően, akár hosszú éveket nyerhetsz vissza az életedből.

➡️ Türelem: Talán a legnehezebb pont. Amennyiben legalább egy 4 hetes programba vágsz bele a Plan EAT-nél, a program követése esetén garantálható, hogy eredményeket fogsz látni. Akár súlyban, akár ruhaméretben vagy egyszerűen csak abban, hogy jobban érzed magad a bőrödben. Viszont van egy pont, ahol ez az adrenalin löket elfogy és kezd fogyni a türelmed. Ez az a pont, amikor emlékezned kell a különbségre és folytatnod tovább.

➡️ Nyitottság: Az életmódváltással együtt jár, hogy új ízekkel és mozgási formákkal találkozol. Lehet nem találjuk meg elsőre, ami Neked tetszik. Kiderül, hogy futás helyett, Te majd a súlyemelést fogod szeretni, köles helyett pedig csak a bulgurt tudod megenni. Egyikkel sincs gond. De ne kövesd el az a hibát, hogy nem nyitsz az új dolgok felé, mert akkor saját dolgod nehezíted meg.

A Te tapasztalatod szerint is igazak ezek az állítások? Van ami hiányzik?

Egészséges étel rendelés

[]