Nyári mintaétrend

2490 Ft

A nyári mintaétrend kifejezetten a rohanós, pihenős, nyaralós hetekre napokra készült. Ezekben az időszakokban nagyon el tudunk szállni az étkezésekkel, alkohollal, amely után a “normál” életünkbe egy nagy adag lelkiismeretfurdalással térünk vissza.

Szabadulj meg ettől az érzéstől mindössze egy ebéd áráért, amit aztán újra és újra elő tudsz venni, mint mentsvár egész nyár alatt!

Kizárólag olyan alapanyagokat tartalmaz az étrend, amit egyrészt bármelyik boltban megtalálsz, másrészt pedig kifejezetten nyári, szezonális gyümölcsök, zöldségek.

Az étrend 90%-hoz semmilyen eszközre nincs szükséged, hogy elkészítsd az ételeket!

Tedd be a kosárba és rendeld meg most mindössze egy rendelt étel áráért!

Kategória:

Ezért készült el a nyári minta étrend

A nyári időszak csodás, rengeteg friss gyümölcsöt és zöldséget van lehetőségünk enni, a boltok polcai roskadnak az egészségesebbnél egészségesebb falatoktól (is).

A nyár végével viszont rengeteg tanácsadás és étrendtervezés kezdődik úgy, hogy:

"Fúh, nagyon sok volt a buli, rohadtul nem figyeltem mit eszek."
"Nyaralgattam és olyan finom volt a Balatonon a lángos."
"40 fokba biztos nem mentem el edzeni, pont nem volt kedvem hozzá." - de enni ugyanúgy ettél

Még rengeteg hasonló megjegyzés, aminek a lényege: teljesen felborult az étkezésed hála a nyárnak, buliknak és pihenésnek.

Ebben szeretnék Nektek segíteni, hogy legyen szó akár csak egy hétvégéről, akár konkrét egy egész hétről, tudjatok egészségesen és kiegyensúlyozottan enni!

 

Nem csak akkor, ha 1 hétre mész nyaralni

A mintaétrend kiváló választás akkor is, ha például csak 2-3 napot nyaralsz. Bátran kivehetsz belőle 1-2 napot, amelyik a legszimpatikusabb és azt tudod követni ebben az időszakban.

 

Segít a mértékeket tartani

A cél, hogy sikerüljön ezt az étrendet tartanod, de, ha ne adj isten nem sikerül 100%-ban, egy dologban biztos segít: a mértékek tartásában.

Ebben az időszakban teljesen elfeledkezünk róla, hogy mire és mennyire van valójában szükségünk. Tudjátok, a Plan EAT-nél még véletlen sem azt jelenti, hogy éheznél bármikor is. Egyszerűen csak nincs szüksége a szervezetednek arra, hogy egy napon belül egyél lángost, hot-dogot és pizzát is.

Ha be is csúszik plusz egy extra fagyi (egyébként van fagyi az étrendben! 🙂 ) sem történik probléma!

példa nyári mintaétrend ebéd

Látjátok, tényleg van benne fagyi! 🙂

 

Ha a nap többi részét sikerült tartanod hidd el, hogy a nyaralásról nem plusz 5 kilóval és végképp nem rossz érzésekkel fogsz haza jönni!

 

A legdurvább dolog, amire szükséged lehet: főzőlap

Nem egy átlagos hétről van szó. A nyaralás alatt senki nem szeretne a konyhában állni, ráadásul sokszor nincs is körülötted meg a lehetőségek.

Az étrend 90%-hoz semmilyen eszközre nincs szükséged, hogy elkészítsd az ételeket! A legdurvább dolog amikre szükséged lehet egy főzőlap (vagy gáztűzhely) illetve egy vízforraló. Szóval ne aggódj, sem sok időt, sem sok eszközt nem igény ez az étrend.

vacsora nyári mintaétrend

Minden ételnél látod a kalórai mennyiséget, mire van szükséged az elkészítéshez és a mennyiséget! Minden segítség egy helyen!

Kizárólag szezonális termékekből

Mivel a nyaralás alatt, például, ha külföldön vagy nehéz olyan ételeket szerezni, ami kifejezetten a magyar boltokba kapható vagy nem szezonális.

Pont ezért, kizárólag olyan alapanyagokat tartalmaz az étrend, amit egyrészt bármelyik boltban megtalálsz, másrészt pedig kifejezetten nyári, szezonális gyümölcsök, zöldségek.

Mindössze egy rendelt ebéd áráért Tiéd lehet az egész hét, amelyet bármikor elővehetsz, akárhányszor is mész nyaralni 2021-ben. Mindig a segítségedre lesz!

A Plan EAT ételkiszállítása a legjobb választás Neked, ha:

Szeretnél egészségesen étkezni és ha rendelsz, akkor nem mindegy, hogy mit viszel be a szerevezetebe. Szakértő által összerakott ételek, minőségi alapanyagok. Így biztos lehetsz benne, hogy itt nem kell zsírban tocsogó ételre számítanod!

Számít miben hozzák Neked az ételt. Számomra kifejezetten fontos, hogy környezettudatosan éljünk, nem lehet ez másképp a kiszállított dobozokkal kapcsolatosan sem.

  • Cukornádból, 100% -ban megújuló és regenerált forrásokból készült
  • Zsír és vágásálló
  • Mikró- és fagyasztó barát
  • Természetes, lélegző alapanyagának köszönhetően segít frissen tartani az ételeket.

Unod már a saláta, csirke kombinációt. Nagyon nehéz elhitetnem, hogy az élet nem kizárólag csirke és saláta kombinációból áll, ha figyelünk az egészségünkre. Minden étel változatos és rengeteg különböző alapanyagot rejt magában, amiket lehet nem is gondolnál, hogy belefér egy egészséget életmódba.

Belefáradtál a sok húsba. A heti ételrendelés során van hússal készült étel is, viszont főként növényi alapú. Hidd el, ha kipróbálod rájössz, nem is olyan nehéz csökkenteni a húsfogyasztásodat!

[]