Te is szeretnél csak a hasadról fogyni?

Olvasd tovább és elmondom hogyan 😉 SEHOGY

Rengetegen keresitek meg Angit azzal, hogy „oh, én jól érzem magam a bőrömben csak a hasamról meg a derekamról szeretnék picit fogyni. Ez megoldható, ugye?”

Ez tipikusan az az eset, amikor egy hosszas beszélgetéssel kezdünk, hogy miért nem lehetséges ez. ⬇️

Ennek a mítosza nagyon régre nyúlik vissza, talán oda köthető, amikor elkezdtek terjedni a televíziók. 📺

Onnantól ömlöttek a reklámok, hogy: csak vedd fel ezt az övet, fóliázd be magad stb. és semmi mást nem kell tenned, a zsír hamarosan eltűnik a hasadról. Miért volt ez sikeres?

Mert az emberek azt hallották, amit hallani akartak: nem kell változtatnod semmin, nem kell megizzadnod érte, Neked csak egy helyben kell feküdnöd, a változás megvásárolható.

Ez talán ma már kevésbé él a fejekben, az viszont még mindig gyakori tévhit, hogy egyes gyakorlatokkal megoldhatjuk, hogy csak egy bizonyos területről fogyjunk. Nos, ha azt gondoltad, hogy sok felülés segít eltüntetni a zsírt a hasadról, ki kell, hogy ábrándítsalak: szuperül megerősíted majd a hasi izmaidat (ha helyesen végzed persze), de ha nem változtatsz az étkezéseden, akkor esélyed sincs!

És akkor mire van szükséged ahhoz, hogy zsírt veszíts?

Egy kiegyensúlyozott, személyre szabott étrendre és teljes körű edzésre. Nincs csoda. Nincs recept. Munkát kell belefektetned. Ez lehet kegyetlenül hangzik, de aki mást állít, ne hidd el!

[]