Vállalkozónak lenni és egészségesen élni – Mi az összefüggés?

Elsőre valószínűleg azt gondolod, hogy semmi. Idén részt vettem az első Női vállalkozók napján, ahol különlegesen jó tapasztalatokkal tértem vissza a munkához. Most egész pontosan arra fogok kitérni, miben látom az összefüggést a vállalkozás indításában és az egészséges életmód melletti kitartásban.

Miért nehéz kitartani az egészséges életmód mellett?

Teszik fel a legtöbben a kérdést. Aki már próbált kijönni a péksütemények rabságából pontosan tudja, hogy ez nem olyan egyszerű. Én itt láttam meg az összefüggést a vállalkozás és az egészséges életmód között. Rengeteg információ hangzott el az idei női vállalkozói napon és különösen nagy hangsúlyt kapott a magadba vetett hitt. Vállalkozást indítani egy igazán nagy lépés. Amennyiben kitartasz célod mellett egy jól menő üzleted lehet, amivel segíthetsz másokon, a magad ura vagy és senki nem kér számon. Ez az ami kívülről látszik.

A rengeteg lemondás, az éjjeli munkák, a szabadság nélkül töltött éveket senki nem figyeli.

Ugyan ez a helyzet az egészséges életmóddal is. Mindenki azt látja, hogy Te milyen fitt vagy, sportolsz rendszeresen, majd ebédre a legnagyobb örömmel fogyasztod el a kis reform menüdet, míg mások nem értik, hogy nem kívánsz már meg egy jó hamburgert.

Igen, ez szintén a felszín. Senki nem látja, hogy Te ezért az alakért órákat az edzőteremben vagy, leküzdötted az ételektől való függőséged és tudod élvezni a természetes ízeket.

Ez a nagy összefüggés az életmód váltás és vállalkozás között. A kitartás!

Tarts ki az egészséges életmód mellett – Sikerülni fog a célod

Amennyiben kitartó vagy igenis eléred a céljaidat és semmi nem állíthat meg. Sok tanulás, energiabefektetés szükséges hozzá és kellhet külső segítség is (ne feledd, nem vagy egyedül), de meg tudod csinálni.

A sok elfoglaltság között nehéz az egészségre koncentrálni, de én például segítek Neked egy Busniess étrend összerakásával és már is közelebb leszel a célodhoz!

Az egészséges életmód egy vállalkozás. Tarts ki mellette!