Szerda – Lecsós csirke kuszkusszal, savanyúsággal

2090 Ft

Elérkezett a lecsó ideje! Nem sok olyan magyar embert lehet mutatni, aki ne imádná a lecsót. Isteni zöldségek összefőzve, ami kellő energiát és egészséget ad számunkra. Ráadásul, hogy még egészségesebb és különlegesebb legyen kuszkusz és csirkecombfilével készült.

Mielőtt felmerülne benned, természetesen nem marad ki a savanyúság sem!

Rendeld meg a “kosárba teszem” gomb segítségével ahány adagot szeretnél és azt kiszállítjuk Neked vagy átveheted akár személyesen is!

Elfogyott

Kiszállítási területek: Budapest 1.5.6.7.8.9.10.13.14. kerületek

Személyes átvétel díjmentes, kiszállítás díja 500 Ft / étel

Energiatartalom: 634 kcal

Fehérje: 26 %

Zsír: 32 %

Szénhidrát: 42 %

Összetevők: Kuszkusz, csirkecombfilé, olaj, zöldpaprika, paradicsom, savanyúkáposzta, ecetes paprika, csemege uborka, só.

Allergének: Glutén.

A Plan EAT ételkiszállítása a legjobb választás Neked, ha:

Szeretnél egészségesen étkezni és ha rendelsz, akkor nem mindegy, hogy mit viszel be a szerevezetebe. Szakértő által összerakott ételek, minőségi alapanyagok. Így biztos lehetsz benne, hogy itt nem kell zsírban tocsogó ételre számítanod!

Számít miben hozzák Neked az ételt. Számomra kifejezetten fontos, hogy környezettudatosan éljünk, nem lehet ez másképp a kiszállított dobozokkal kapcsolatosan sem.

  • Cukornádból, 100% -ban megújuló és regenerált forrásokból készült
  • Zsír és vágásálló
  • Mikró- és fagyasztó barát
  • Természetes, lélegző alapanyagának köszönhetően segít frissen tartani az ételeket.

Unod már a saláta, csirke kombinációt. Nagyon nehéz elhitetnem, hogy az élet nem kizárólag csirke és saláta kombinációból áll, ha figyelünk az egészségünkre. Minden étel változatos és rengeteg különböző alapanyagot rejt magában, amiket lehet nem is gondolnál, hogy belefér egy egészséget életmódba.

Belefáradtál a sok húsba. A heti ételrendelés során van hússal készült étel is, viszont főként növényi alapú. Hidd el, ha kipróbálod rájössz, nem is olyan nehéz csökkenteni a húsfogyasztásodat!

[]