Személyi
edzés

Lendülj formába velem!

A vágyott testtömeg és formás alak elérése mindenkiben ott motoszkál, viszont gyakori, hogy nehezebben állunk neki a rendszeres mozgásnak önállóan, mert társaságra, húzóerőre van szükségük ahhoz, hogy csináljuk. Másrészről az edző jelenléte nélkül, otthon végezve a gyakorlatokat, azon kaphatjuk magunkat, hogy 20 perc elteltével a telefonunkat nyomkodjuk.

Döntsük el mi a cél

Ha életünk nem az élsport körül forog, tehát a munkahelyünk nem az edzőterem, és a legtöbb idő, amit rá tudunk szánni az egészségünkre az körülbelül heti 3 x 30-60 perc, ne állítsunk magunk elé irreális elvárásokat, azaz kockás hasat, vagy maraton futótávokat, illetve sportolókhoz közelítő testzsírszázalékot, ugyanis ezek elérése sokkal több időt jelent az életünkből, mint amit első benyomásra gondolnánk.

Szakmai segítség

Segítek megtalálni azt a befektetett energia mennyiséget, amivel teszel az egészségedért, formában tartod magad, sőt kihozod magadból a lehető legtöbbet, eléred a kitűzött céljaid úgy, hogy eleget teszel a felmerülő kötelességeidnek és szociális igényeidnek is. Mert fontos, hogy mennyi időt áldozunk a mozgásra, és ebben mankó az, hogy ha rögtön egyéni életstílusodhoz kérsz segítséget. Jelentkezz itt: (link)

Rendszeresség

A titok a rendszerességen van, hogy nem hagyjuk abba! Figyeljünk a gyakorlatok helyes kivitelezésére, ami az otthoni edzéseknél még fontosabb, ezért érdemes akár online formában is segítséget kérni, hogy folyamatosan javítsuk a testtartásod, így elkerüld a sérüléseket, de fokozzuk a terhelést is!

Az edzés rendszerességének betartását fogd fel úgy, mint egy tesztet, hogy mennyire akarod. Igyekezzünk gondolatainkat ne kizárólag a munkánkért megérdemelt eredményre koncentrálni, hiszen ezen út alatt számos pozitív hatás érhet minket, melyek mellett nem szabad elmenni. Hamarabb felérsz a lépcsőn a munkában? Nem esik nehezedre a nap végén elmosogatni, filmezés helyett? A farmerod formásabban mutat rajtad? Érzed, hogy vannak izmaid, és mintha a testtartásod is más lenne?

Mindeközben az egész kisugárzásod nyugodt önbizalmat áraszt, képes vagy megbirkózni az eléd kerülő kihívásokkal. Már ezen pozitív élményekért is érdemes belevágni, a fogyás pedig már a ráadás.

Keress bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg, hogy mire van szükséged!

Milyen szolgáltatás érdekel?

Adatvédelmi szabályzat

3 + 12 =

[]