Akció!

Plant-Based – Növényi alapú – mintaétrend férfiaknak

2490 Ft

Kategória:

A Plant-Based mintaétrend segítségével végre rájöhetsz, hogy nem csak húsból áll a világ!

Te is úgy érzed, hogy túl sok húst eszel? Nincs elég energiád? Állandóan fel vagy puffadva? Ennek egyik lehetséges oka a túl sok húsfogyasztás.

A növényi táplálkozást ma már a legtöbb tudományos szervezet is helyesnek, egészségesnek ítéli meg, hiszen alacsonyabb a telített zsírsav,- a nátrium- és a hozzáadott cukorbevitel, ellenben magasabb az élelmi rostbevitel, és a zöldség-, valamint gyümölcsfogyasztás, melynek köszönhetően magasabb a vitaminok, ásványi anyagok bevitele is.

Miért érdemes ezt a mintaétrendet választani?

Segít megismerkedni a növényi alapú táplálkozással

A növényi alapú étkezéssel kapcsolatosan még mindig számtalan tévhit terjed. Az étrend segítségével egy hétig megismerkedhetsz az étrenddel, hogy milyen ez a valóságban és eldöntheted, hogy mennyire tudnád hosszú távon csinálni

Teljeskörű növényi étrend

Fontos kiemelni, hogy táplálkozástudományi szakértőként kifejezetten figyeltem rá, hogy minden szükséges tápanyagot megkapjon a szervezeted. Így nem salátát eszel majd salátával, hanem megismerkedhetsz egy színes növényi alapú étrenddel.

Tudástár

Az mintahétben találtok olyan információkat, hogy mire kell figyelned, milyen tápanyagokat kell esetleg vitamin formájában bevinned ahhoz, hogy ne érezze meg a szervezeted sem a hús hiányát. Így erre vonatkozóan is hasznos információkat fogsz találni.

Kinek ajánlom az étrendet?

  • Akik szeretnék kipróbálni a hús nélküli étkezést
  • Akinek fontos a környezetvédelem
  • Aki színesen szeretne étkezni
  • Spórolni szeretnél a heti költségeiden

 

Mit kapok az étrendbe?

Az étrendben hosszú ideig dolgoztunk, hogy a legjobb minőset alkossuk meg. Az étrend egy rövid bevezetővel kezdődik majd egy hetes bevásárló lista következik, aminek köszönhetően nem kell naponta a boltba rohangálnod. Utána kezdődhet az étrend, ahol az összetevők szárazan fel vannak sorolva, adagokra kiszámolva, ráadásul receptekkel együtt kapjátok meg. Az étrend végén pedig 25 tanácsal készültem Nektek, hogy miként tudtok fenntarthatóan élni.

Tehát mi mindent megtettünk, hogy egy hasznos és egészséges étrendet kapjatok, amely segít egészségesen bevezetni a növényi alapú étkezésbe!

A Plan EAT ételkiszállítása a legjobb választás Neked, ha:

Szeretnél egészségesen étkezni és ha rendelsz, akkor nem mindegy, hogy mit viszel be a szerevezetebe. Szakértő által összerakott ételek, minőségi alapanyagok. Így biztos lehetsz benne, hogy itt nem kell zsírban tocsogó ételre számítanod!

Számít miben hozzák Neked az ételt. Számomra kifejezetten fontos, hogy környezettudatosan éljünk, nem lehet ez másképp a kiszállított dobozokkal kapcsolatosan sem.

  • Cukornádból, 100% -ban megújuló és regenerált forrásokból készült
  • Zsír és vágásálló
  • Mikró- és fagyasztó barát
  • Természetes, lélegző alapanyagának köszönhetően segít frissen tartani az ételeket.

Unod már a saláta, csirke kombinációt. Nagyon nehéz elhitetnem, hogy az élet nem kizárólag csirke és saláta kombinációból áll, ha figyelünk az egészségünkre. Minden étel változatos és rengeteg különböző alapanyagot rejt magában, amiket lehet nem is gondolnál, hogy belefér egy egészséget életmódba.

Belefáradtál a sok húsba. A heti ételrendelés során van hússal készült étel is, viszont főként növényi alapú. Hidd el, ha kipróbálod rájössz, nem is olyan nehéz csökkenteni a húsfogyasztásodat!

[]