All In one életmódváltó csomag

Négy havi testsulycsokkentő program

Kedves Angi! Az éves évforduló alkalmával szeretném megköszönni, hogy elindítottál az úton. -30 valamennyi kgnál járok. A pajzsmirigy alulműködés végre beállt és az inzulinrezisztenciám is eltűnőben van az orvos szerint. Minden nap gyaloglok, mert az ízületeim sajnos még azt is nehezen bírják.Újra szeretném majd kezdeni a komolyabb testedzést, de várnék vele még, amíg 10-20 újabb kg lemegy. A ruháimon érezni a változást és nem tudom, hogy más is tapasztalta-e, de nekem a cipőimet is cserélni kell, mert az eddigi 42-43 helyett 40-41 lett a méretem. Köszönöm szépen és további sok sikert a munkádhoz!

Az All in One csomagban mindent megkapsz, amire az életmódváltáshoz szükséged van. Ha már picit korábban utánajártál a dolognak tudhatod, hogy több, különböző tényezőtől leszel egészséges a hétköznapokban. Ebben a csomagban három dolgot kombinálok, amitől megkapja a szervezeted mindazt, amire szüksége van.

1, Táplálkozási tanácsadás

Egy 1,5 órás táplálkozási tanácsadással kezdünk, ahol felmérjük a jelenlegi egészségi állapodotat. Megismerjük egymást és a számtalan tévhitet, ami az egészséges étkezéssel kapcsolatosan a köztudatban van, eloszlatjuk.

Megbeszéljük, hogy mik a napi rutinjaid, mikor van időd étkezni. Ezeknek az információknak segítségével tudjuk megfejteni, hogy hol kell változtatnod és hogyan!
Közösen megnézzük, hogy átlagosan hogyan étkezel. Ezeknek az alapanyagait felviszem egy speciális szoftverbe, aminek a segítségével látni fogod, hogy milyen mennyiségben viszed be a különböző tápanyagokat.
Itt minden tévhitet átbeszélünk, hogy világos legyen milyen élelmiszerekre van szüksége a szervezetednek, miért és milyen mértékben.

2, Személyre szabott étrend tervezés

Összesen 4 hetes, személyre szabott étrendet állítok Neked össze. Az étrend segítségével megtanulsz kiegyensúlyozottan és egészségesen étkezni. Teljes útmutatást, bevásárló listát kapsz hozzá, hogy minél kevesebb időd menjen el az előkészületekkel. Az összeállításs rán természetesen figyelembe veszem az egyéni igényeidet, tehát a szeretem / nem szeretem faktor is fontos tényező.

3, Edzés

Az étrend mellett a sport nem maradhat ki az életedből, ha életmódot szeretnél változtatni. A kezdeti motiváció gyorsan elmúlik. Ezzel a csomaggal heti 1x csoportos edzésemen vehetsz részt, amely során megtanulod, hogy milyen gyakorlatokat végezz az eredmények érdekében, sérülés nélkül. Utána már gyerekjáték lesz, hogy akár egyedül mozogj!

időpontfoglalás

Ezt a programok Neked ajánljuk, ha:

– Elszántad magad az életmódváltás mellett

– Unod már, hogy a genetikára kened a problémákat és elakarod érni a Te legjobb formádat

– Egészségügyi problémáid jelentkeztek az elhízás miatt és szeretnél megszabadulni a gyógyszerektől

– Újra szeretnél energikus lenni és több energiát tenni a hétköznapjaidba

– Már neki kezdtél a folyamatnak, a mozgás már kezd az életed része lennie, de a megfelelő étrend nélkül nem látod a változást

– Megszabadulnál a tehertől: nem csak fizikai értelemben, hanem lelki értelemben is.

Az időpontfoglalás menete néhány egyszerű lépésben

Válaszd ki a szolgáltatást

A legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatást.

A kategóriában látni fogod a fő programot, a szolgáltatás részben pedig az ahhoz tartozó lehetőségeket.

Kérjük fokozottan figyelj rá, hogy pontosan melyik szolgáltatást szeretnéd igénybe venni.

Jelöld ki a megfelelő időpontot

Ezen a felületen van lehetőséged kiválasztani, hogy mikor szeretnél jönni a tanácsadásra.

A feltüntetett időpontok közül válaszd ki a számodra megfelelőt amikor a személyes vagy az online konzultáció elvégezhető.

A következő fülön lesz lehetőséged a megjegyzésben jelezni, hogy személyes vagy online konzultációt szeretnél!

Add meg adataidat

Add meg néhány személyes adatodat, amelyek segítségével elindítom a kapcsolatfelvételt.

A megjegyzésben tudod jelezni, ha bármilyen extra igényed van, illetve, hogy személyes vagy online konzultációt szeretnél!

Fizetési mód kiválasztása

Kettő fizetési mód közül választhatsz:

Online bankkártyás fizetés a PayPal felületén

Készpénzzel a helyszínen.

Sikeres foglalás

A foglalásod sikeres, erről egy megerősítő e-mailt kapsz.

Ezt követően nincs más hátra, mint várni a megbeszélt időpontot!