Business étrend

Étrend irodistáknak
Angi segítségével két célt sikerült rövid időn belül elérnem: egyrészt enyhültek az emésztési panaszaim, másrészt a testzsír-százalékomban is mérhető volt a csökkenés. Az egy hónapos étrend elképesztő lendületet adott: a 4 hét letelte után is örömmel térek vissza a mintaétrendhez. A kollégák szerint pedig elkezdtem “menő” ételeket enni. Angi nagyszerű munkát végzett, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök!

Az irodai munka során rengeteg negatív hatás éri szervezetünket. A mellett, hogy mozgásszegény életmódot élünk a megfelelő táplálékbevitelre sem figyelünk. A rengeteg közös ebéd, a kollégák által hozott cukros sütemények vagy éppen az étkezések nélkül töltött napok, mind rombolják anyagcserénket. Amennyiben magadra ismertél és változtatni szeretnél, növelnéd a szellemi teljesítményedet, akkor ezt a programot Neked találták ki!

Így fog segíteni a program az egészségesebb irodai léthez:

A programot egy közös megbeszéléssel kezdjük kb. 1 órában (akár személyesen, akár skype-on) amikor végig nézzük eddigi szokásaidat. Itt kíváncsi leszek arra, hogy mik az étkezési szokásaid és van-e időd a mozgásra.

Eloszlatjuk azonnal az általános tévhiteket, megbeszéljük az egészséges életmódhoz kapcsolódó alapszavakat, kifejezéseket, hogy tisztában legyél, mit miért csinálunk.

Elkészítjük számodra az Inbody 270 mérést, amelyből részletesen megtudod, hogy milyen a zsír-izom elosztása a szervezetednek.

A megbeszélést követően küldök számodra egy kérdőívet, amiben részletesen le tudod írni, hogy mik azok az ételek amiket nem szeretsz, illetve nem szeretnéd, hogy étrendet része legyen. Ezeket mind figyelembe veszem az összeállításkor!

A négy hetes étrendet a legnagyobb odafigyeléssel állítom össze, receptekkel, bevásárló listával, gyakorlati útmutatóval! Nem engedem el a kezed ez idő alatt sem, minden héten folyamatosan egyeztetünk és visszajelzéseid alapján tovább formáljuk a lehető legjobbra az étrendet.

Figyelek, hogy a lehető legegyszerűbb étrend készüljön el Neked, hogy a fokozottan terhelt hétköznapjaidat ne bonyolítsuk tovább.

Ha úgy érzed, hogy még a minimális főzés is megterhelő lenne, megtaláljuk a legjobb étel házhoz szállító céget akikkel sikeresen végigvihető az étrend.

A program végén egy újabb Inbody 270 mérést végzünk el, amin tisztán láthatod elért eredményeidet, megbeszéljük, hogy mihez tartsd magad a jövőben, így könnyen és eredményesen őrizheted meg új vonalaidat.

időpontfoglalás
Egészséges étkezés irodistáknak

Ezt a programok Neked ajánljuk, ha:

– Gyakoriak a kollégákkal történő egészségtelen ebéd meetingek

– Az ülő életmód mellett nincs időd a mozgásra

– A lehető legegyszerűbb egészséges étkezési szokásokat szeretnéd elsajátítani

– Rendszertelenül étkezel és az anyagcseréd érezhetően lelassult

– A munkád során autóhoz vagy kötve ami megnehezíti az egészséges életmód követését

– Gyakori kötelező céges rendezvények miatt nincs lehetőséged a sablon étrendeket tartani

Válaszd ki a szolgáltatást

A legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatást.

A kategóriában látni fogod a fő programot, a szolgáltatás részben pedig az ahhoz tartozó lehetőségeket.

Kérjük fokozottan figyelj rá, hogy pontosan melyik szolgáltatást szeretnéd igénybe venni.

Jelöld ki a megfelelő időpontot

Ezen a felületen van lehetőséged kiválasztani, hogy mikor szeretnél jönni a tanácsadásra.

A feltüntetett időpontok közül válaszd ki a számodra megfelelőt amikor a személyes vagy az online konzultáció elvégezhető.

A következő fülön lesz lehetőséged a megjegyzésben jelezni, hogy személyes vagy online konzultációt szeretnél!

Add meg adataidat

Add meg néhány személyes adatodat, amelyek segítségével elindítom a kapcsolatfelvételt.

A megjegyzésben tudod jelezni, ha bármilyen extra igényed van, illetve, hogy személyes vagy online konzultációt szeretnél!

Fizetési mód kiválasztása

Kettő fizetési mód közül választhatsz:

Online bankkártyás fizetés a PayPal felületén

Készpénzzel a helyszínen.

Sikeres foglalás

A foglalásod sikeres, erről egy megerősítő e-mailt kapsz.

Ezt követően nincs más hátra, mint várni a megbeszélt időpontot!