Információk a rendeléshez

Itt találsz néhány hasznos információt miként rendelj!

Hogyan rendelj?

A Plan EAT ételek megrendelését igyekeztünk a lehető legegyszerűbb és legérthetőbb módon prezentálni Neked. A menüsorból hétfőtől péntekig lehet választani, a megrendelni kívánt hét előtti csütörtökig, 17 óráig.

A menü tematikája:

  • HÉTFŐ – Húsmentes menü, desszert
  • KEDD – Krémleves, halas étel
  • SZERDA – Reform magyaros, húsos étel, savanyúság vagy saláta
  • CSÜTÖRTÖK – Növényi alapú egytálétel, desszert
  • PÉNTEK – Növényi alapú street food, smoothie

Kiszállítási területek: Budapest 1.5.6.7.8.9.10.13.14. kerületek

Minden héten új menüsor van, melyben a szezonalitás, és hazai alapanyagok kiválasztása is prioritás, hiszen missziónk a fenntarthatóságért való társadalmi felelősségvállalás. Ha lemaradtál a határidőről telefonálj, és igyekszünk megoldást találni Neked!

A menü változatos, a növényi alapú irányzatok kavalkádja, összességében 70-30% -ban tartalmaz növényi, és állati eredetű élelmiszereket. A hétfői napokon a menü mindig húsmentes lesz (vegetáriánus irányzat), amely attól különbözik a csütörtöki és pénteki növényi alapú ételeinktől, hogy utóbbiakban időnként lesz állati eredetű fehérje (ovo-lakto vegetáriánus irányzat), akár hús is kisebb mennyiségben (szemivegetáriánus irányzat).

A menüsor alapvetően nem ételallergiás igényeket hivatott kielégíteni, azonban a változatos alapanyag használatnak köszönhetően, lesznek olyan napok, melyek akár laktózmentes, vagy gluténmentes vendégeinknek is kedvezhetnek. Itt meg kell említsük, hogy külön konyhát gluténmentes alapanyagoknak biztosítani nem tudunk, így ezt is csak azon vendégeknek javasoljuk, akiknek ezt az egyéni tolerancia szintje eltűri. Az allergén információkat minden menü esetén feltüntetjük, melyet itt találsz: Allergének

Hogy kerül a konyhától az asztalra?

Két féle módon is lehetséges. Egyik verzió, hogy az étteremben veszed át az ételcsomagod délelőtt 10 óra és 13 óra között, ebben az esetben az ételt is kedvezőbb áron tudjuk biztosítani neked. Lásd itt: Heti ételrendelés

Az árakat itt találod: Árak és rendelés

A fizetés minden esetben online előre fizetéssel történik, melyről 24 órán belül megküldjük a számlát.

Ajándék

Amennyiben ez az első rendelésed, és egész hétre rendelsz menüt, egy szuper ajándékkal készülünk Neked, még pedig egy olyan mintaétrenddel, mely a rendelt menüsort egészíti ki további, otthon elkészíthető, recepteket tartalmazó ételekkel, hogy most aztán tényleg belevágj az egészséges életmódba!

[]