GYIK

Mit tegyek, ha nem tudom eldönteni, mely szolgáltatás való nekem?

Ha a szolgáltatások böngészése közben elbizonytalanodtál, mely csomagot is válaszd, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, a “Kapcsolatok” fül alatt e-mailben, és írd le pár sorban mely szolgáltatások között, miért vacilálsz, mit szeretnél elérni, és én segítek neked a döntésben.

Mi az az Inbody?

A programok leírásánál többször is találkozhattál az “Inbody 270” kifejezéssel. Mi az az Inbody?
Az InBody egy olyan testösszetétel elemző készülék, melyet kórházak, sportcsapatok, és edzőtermek is előszeretettel használnak annak megítélésére, hogy a mérni kívánt egyénnek milyen az egészségi állapota. A testtömeg megőrzés szempontjából okos döntés, ha étrendtől függetlenül is rendszeresen, minimum évente ellenőrizzük testösszetételünket.

Milyen jellemzőket mutat?
A testzsírszázalékot, és a követendő optimális kategóriát,
A derék-csípő hányadost, amely komoly előrejelzője lehet az elhízásnak,
A zsigeri, azaz hasi zsírszövetet,
Az izom,- és zsírtömeg végtagonkénti eloszlását,
A csonttömeg ásványi anyag tartalmát,
A teljes testvíz mennyiségét,
A fittségi mutatód – egy általános mérőszám – amely ideális esetben mérésről mérésre növekedni fog,
Az előző mérési adataidat.

A változók hosszútávú nyomonkövetésével bizonyosságot nyerhetünk arról, hogy a megfelelő módszerrel próbálunk-e megszabadulni súlyfeleslegünktől, vagy ha a testtömegünk csökkenése mellett a testzsírszázalékunk fordítottan arányosan növekedett, érdemes segítséget kérni. Keress meg, ha hasonló eredményt tapasztaltál!

Hogyan kell készülnöm a tanácsadásra?

A Táplálkozási tanácsadás 1 órát vesz igénybe. Ha van bármilyen leleted táplálkozással kapcsolatos betegségről, allergiáról, érzékenységről, kérlek hozd el magaddal a megbeszélt időpontra. Ezenkívül, ha van lejegyzetelt étrendi naplód, amely nem régebbi 3 hétnél, azt is elhozhatod, de ha nincs, abszolút nem kötelező írni, hiszen mindenképp beszélni fogunk az étkezési szokásaidról. A tanácsadáson nem kötelező, de érdemes jegyzetelni, mert rengeteg példával fogok segíteni!

Hol van a konzultáció?

A Smartfood Coach központi helyszíne az 1061, Budapest, Király utca 8-10. szám alatt található, Smartfit Gym-ben található. Az emeleten található irodában zajlanak a találkozók, viszont kivételes esetekben, vállalom a tanácsadás helyszínének áthelyezését. Ebben az esetben Budapest városon belül + 2500 ft-ot, Pest megyében pedig +4500 ft-ot adj hozzá a kiválasztott szolgáltatáshoz. Ebben az esetben kérlek jelezd felém, van-e szobamérleged, illetve melyik másik alkalommal tudod pótolni az Inbody mérést.
Vidéki vendégeimmel Online videóhívással konzultálunk, melyhez szintén időpontfoglalás szükséges, ezesetben kérlek jelezd az “Adatok megadása” lépésnél, a Megjegyzés alatt, hogy melyik Online kommunikációs eszközt választanád: Skype, Facetime, Telefon, Viber.

Hogyan lehet felvenni velem a kapcsolatot?

Elsősorban e-mailben kérlek, hogy érdeklődj, melyre igyekszem legfeljebb 3 nap alatt válaszolni. Amennyiben ez nem történt meg, keress bátran a telefonos elérhetőségemen.

Mit tegyek, ha nem tölt be a honlap bármely része?

Ha a honlappal kapcsolatban bármely fennakadás történt, nem tudod megnyitni, nem tölt be, kérlek írj az info@smartfoodcoach.hu e-mail címre, és orvosoljuk a problémát szakértőinkkel!

Hogyan módosítható az időpontfoglalás?

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, és írd le mi történt a foglalás során, illetve melyik szolgáltatásra, vagy időpontra szeretnéd módosítani foglalásod.

Mit tegyek, ha nem kaptam visszaigazoló e-mailt az időpontfoglalásról?

Feltétlen vedd fel velem a kapcsolatot, a “Kapcsolat” fül alatt, illetve az info@smartfoodcoach.hu e-mail címen, és jelöld meg mely szolgáltatást, milyen névre foglaltad.

Mit tegyek, ha előre nem látható okokból, félúton fel kell hagynom az étrendet?

Bármilyen személyes aggodalmaddal kapcsolatban keress meg bátran a tanácsadást követően az angelikazsigovits@smartfoodcoach.hu e-mail címen, hogy találjunk egy kompromisszumképes megoldást a felmerülő problémától függően.

Mit tegyek, ha nem találok a programok között olyat, amit keresek?

Természetesen ugyanúgy keress meg az info@smartfoodcoach.hu e-mail címen, írd le kérlek pár sorban milyen segítségre lenne szükséged, és én maximum 3 napon belül javasolni fogok egy megoldást, akár egy egyéni program keretében.

Amennyiben nem találtad meg a választ kérdésedre, vedd fel velem a kapcsolatot

Minden megkeresésre válaszolok!