Életmódváltó tanfolyam indul

Közösségben könnyebb beépíteni a rutint!

Személyre szabott étrend

Többet nem kell gondolkoznod, mit főzz holnap!

életmódváltó tanfolyam

Január 20-tól 66 napon át támogatunk céljaid elérésében, közösségben!

mintaétrend

Indulj el az úton. Ismerd meg milyen, ha 1 hétig egészséges ételeket eszel, mégsem kínzod magad.

Plan EAT szellemisége

Zsigovits Angelika vagyok, a Plan EAT megalapítója. Vállalkozásom során már rengeteg embernek segítettem életmódjának megreformálásában, de többször szembesültem azzal, hogy még a legelszántabb életmódváltókat is megakadályozza a változásban az, hogy nincs idejük egyszerre elmélyedni a táplálkozástudományban, megérteni az ok-okozatokat, főzni, sportolni, szociális életet élni, talán még saját hobbit is űzni.

Akár a helyes életmódra, akár a környezetvédelemre törekvő szokásokról beszélünk, nem lehet egyik napról a másikra drasztikusan megváltoztatni őket úgy, hogy az hosszútávon fenntartható legyen, és az életmódváltó ne essen vissza a kiinduló helyzetbe.

Ezért szolgáltatásaink mindegyikében igyekszünk olyan megoldásokat kínálni, amelyek könnyebbséget visznek az életünkbe, egyúttal kitartást adnak a célok eléréséhez.

Egy dolgot felejts el az életmódváltásban:

Nincs olyan, hogy túl késő!

táplálkozási tanácsadó angi

Ők már elindultak az életmódváltás útján

Én szívből ajánlom Angit! Kifejezetten kértem, hogy ne a sablon hús-rizs kombó legyen! Teljesen rám szabta az étrendet, így a palacsinta, bundás kenyér is megjelent itt ott! Nagyon tetszett, hogy voltak olyan napok amikor a húsfogyasztás nagyon minimális vagy egyáltalán nem is volt! Szívből ajánlom Angit, aki picit is el van tévedve, jelentkezzen be!

 

Judit

Aki ismer tudja, hogy nagyon finnyásan és egyoldalúan táplálkozom. Angi még is olyan étrendet tudott nekem összeállítani, ami változatos és finom volt. Segítségével 4 hét alatt 4 kilótól szabadultam meg, szinte csak étkezés változtatásával. Mindenkinek ajánlom, nagyszerű szakember! Biztos, hogy folyamatom vele a munkát!

 

Inez

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy felkerestem Angit. Pont úgy jött ki, hogy karantén elején kezdtem a 3 havi étrendet és a végére fejeződött be, de még így is - kevesebb mozgással - segített 7 kg-tól megszabadulni, ez volt a fő célom. A három hónap alatt annyi különböző és finomabbnál finomabb ételt ettem. Ami a legfontosabb egyáltalán nem éheztem. Én, aki korábban egy csomó divatdiétát csináltam, amik a koplalásról szóltak legfőképbb, nagyon boldog vagyok, hogy Angi megtanított arra, hogyan tápláljam a testemet megfelelően, hiszek azok alatt a diéták alatt folyamatosan fáradt voltam, fájt a fejem stb. Most pedig végre van energiám, jól érzem magam a bőrömben. Köszönök szépen mindent Angi!

 

Renáta

Mindenkinek ajánlaom a PlanEAT-et, aki profi segítséget szeretne igénybe venni. A cálom az volt, hogy fogyni tudja, de közben az energiaszintemet is magasan tudjam tartani, hogy bírjam a heti 6 edzést. Egy magas szénhidráttartalmú diétát kezdtünk el és 3 hónap alatt 80 kg-ról 72-re sikerült lefogynom úgy, hogy közben izmot egyáltalán nem vesztettem. Szerintem sok sportoló küzd ilyen problémával, hogy csak pár kiló felesleg van rajta, de attól nagyon nehezen tud megválni. A diéta teljesen tartható Angi figyelembe vette a kedvenc ételeimet és betervezte az étrendbe. Kipróbáltam előtte már más diétákat is, de ilyen változatos, tényleg minden nehézség nélkül tartható, élvezetes étrenddel még nem találkoztam.

 

Ati

Nagyon jó döntés volt, hogy felvettem Angival a kapcsolatot. A szakértelme és rugalmassága rendkívüli - számomra hihetetlen, hogy ennyire személyre szabta az étrendet és éhezés nélkül, szuper receptekkel indított el a céljaim felé. A kilók és centik magukért beszélnek, de emellett egy életre megtnaultam a helyes táplálkozás alapjait és ezért nagyon hálás vagyok. Köszönöm Angi 🙂

 

Eszter

Kapcsolatfelvétel

Melyik szolgáltatás érdekel?

Adatvédelmi szabályzat

14 + 10 =

[]